GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά πήγε στα μπουζούκια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο 54χρονος υδραυλικός σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγ...

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο 54χρονος υδραυλικός σκότωσε με καραμπίνα τη σύζυγό του τυφλωμένος από ζήλια.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το μοιραίο βράδυ το ζευγάρι διασκέδαζε στο ουζερί ενός ξαδέρφου του 54χρονου στον Άγιο Νικόλαο, έχοντας μαζί και το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι του, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει προβλήματα υγείας.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, οι δυο τους άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ξαφνικά ο 54χρονος Κοσμάς Λ. άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα του και κατευθύνθηκε στο παιδικό υπνοδωμάτιο, όπου βρισκόταν η 33χρονη Αδαμαντία. Στη συνέχεια την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα, ενώ το παιδί τους ήταν ξαπλωμένο σε έναν καναπέ λίγα μέτρα πιο μακριά.

Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες εκδοχές για το τι συνέβη πραγματικά μετά τη δολοφονία της γυναίκας.

Mαρτυρίες γειτόνων, που επικαλείται το neakriti.gr, αναφέρουν πως αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα ο 54χρονος έφυγε τρέχοντας με το τεσσάρων ετών αγοράκι, φωνάζοντας στην αδερφή του ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Το θρίλερ συνεχίστηκε αρκετές ώρες ακόμη, ώσπου ο συζυγοκτόνος παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και παραδόθηκε μαζί με το όπλο του, ομολογώντας το έγκλημα.

Επίσης, όπως γράφει το cretapost.gr, η κουμπάρα του ζευγαριού ανέφερε πως ο 54χρονος φέρεται να είπε: «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα κι επιστρέφω να παραδοθώ» .

Αναλυτικά, η γυναίκα σημείωσε: "Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονιά «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ»".

Υπάρχει και άλλη μια μαρτυρία, όμως, σύμφωνα με την οποία ο συζυγοκτόνος αφού άφησε το παιδί στο σπίτι ενός συγγενούς, πήγε στα μπουζούκια. Λίγο αργότερα θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού, που γνώριζαν τον δράστη, πήραν τηλέφωνο στην Αστυνομία και μετέφεραν όσα τους είχε πει.

Πηγή: Espresso, cretapost.gr, neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση