GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ από τη φωτιά στο ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια

Να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού ζήτησε μέσω δηλώσεων της στο κεντρικό δελτίο του Alpha η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που πριν από ...

Να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού ζήτησε μέσω δηλώσεων της στο κεντρικό δελτίο του Alpha η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που πριν από λίγες μέρες τυλίχθηκε στις φλόγες.

«Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ, σε ό,τι μας ζητηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε η Παναγιώτα Κελέστη και πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, γενικά δεν είχαμε θέματα με κανέναν».

Αναφερόμενη στο οίκημα τόνισε πως: «Το ακίνητο κινδύνευε και κινδυνεύει άμεσα με πλειστηριασμό. Το γνωρίζαμε αυτό. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέραμε όταν νοικιάσαμε το ακίνητο ότι είχε πολλές οφειλές σε τράπεζες και εφορίες και ξέραμε ότι μπορεί να κινδυνεύσει το ακίνητο, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορο».

Ταυτόχρονα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσίασε νέα βίντεο-ντοκουμέντα από τη στιγμή της πυρκαγιάς, όπου φαίνονται οι εργαζόμενοι και οι ένοικοι του ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σωθούν από τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση