GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρυφή επανασύνδεση για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον πρώην της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι φήμες φούντωσαν τον Σεπτέμβριο όταν οι δυο τους εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι. Πηγές αναφέρουν πλέον ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν...

Οι φήμες φούντωσαν τον Σεπτέμβριο όταν οι δυο τους εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι. Πηγές αναφέρουν πλέον ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν επανασυνδέθηκε με τον on-off σύντροφό της Γιουνές Μπενζεμά και είναι σίγουρα ζευγάρι.

Οι δυο τους είχαν σχέση επί δύο χρόνια ώσπου χώρισαν το 2018 όταν φέρεται το 26χρονο μοντέλο να απάντησε τη ριάλιτι περσόνα.

Όταν εθεάθησαν μαζί τον Σεπτέμβριο ανέφεραν ότι απλώς διασκέδαζαν. Ωστόσο, σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί εδώ και έξι μήνες και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους διατηρώντας παόλυτη μυστικότητα στο ειδύλλιό του πηγαίνοντας τα πράγματα αργά.

Πάντως, οι δυο τους φάνηκαν να έχουν... στενές επαφές στο Μαϊάμι όπου αυτόπτης είπε ότι έμοιαζαν σίγουρα με ζευγάρι αν και προσπαθούσαν να μην γίνουν αντιληπτοί. Επίσης, την Τρίτη βρέθηκαν μαζί στην επίδειξη μόδας της ανδρικής κολεξιόν του Dior για το φθινόπωρο του 2020 αν και δεν πήγαν μαζί. Πριν από μερικούς μήνες είχαν πει ότι βγαίνουν περιστασιακά και ένας φίλος υποστήριξε ότι "πρόκειται για πιο φιλική κατάσταση, δεν είναι σχέση. Γνωρίζονται πολύ καιρό και η Κόρτνεϊ διασκεδάζει μαζί του. Δεν της αρέσει να τη φωτογραφίζουν στο πλάι του. Προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Στο παρελθόν φέρεται τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Κλόε να είχαν πει ότι κάνουν διάλειμμα από σχέσεις και ραντεβού, ιδιαίτερα μετά το σκάνδαλο της απιστίας του πρώην της Κλόε Τρίσταν Τόμπσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση