GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραπέζι στις συζύγους υπουργών και βουλευτών της ΝΔ έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη - Το δώρο που τους έκανε - ΦΩΤΟ

Τραπέζι σε συζύγους των υπουργών, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της ΝΔ έκανε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο εστιατόριο ξενοδοχείου στη ...

Τραπέζι σε συζύγους των υπουργών, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της ΝΔ έκανε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο εστιατόριο ξενοδοχείου στη Μητροπόλεως η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού, η Μάρα Ζαχαρέα, η Νατάσα Παζαΐτη και πολλές άλλες κυρίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσκλήθηκαν και πήγαν και οι σύζυγοι των γυναικών με υπουργικό γραφείο ή βουλευτική έδρα της ΝΔ. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. "Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών .
Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα. Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας" έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook, η σύζυγός του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζη.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση