GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέκος Συσσοβίτης: Η επιτυχία στο ‘Είσαι το ταίρι’ και το μεγάλο του παράπονο - ΒΙΝΤΕΟ

“Από τότε που κάναμε την επιτυχία στο ‘Είσαι το ταίρι μου’, δεν ξαναχτύπησε ποτέ το τηλέφωνο, δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία στον κινη...

“Από τότε που κάναμε την επιτυχία στο ‘Είσαι το ταίρι μου’, δεν ξαναχτύπησε ποτέ το τηλέφωνο, δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία στον κινηματογράφο εδώ και χρόνια. Λες και αυτό στιγμάτισε την ταυτότητά μου”, είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show.

“Έκανα οκτώ ταινίες, τη μία πίσω από την άλλη μέχρι να γίνει το ‘Είσαι το ταίρι μου’. Από τη στιγμή που έγινε μία μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση λες και αυτοί οι άνθρωποι του κινηματογράφου να θεώρησαν ότι δεν έχεις θέση στο σινεμά. Δεν μου έχουν κάνει καμία πρόταση στο σινεμά. Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν έλα να παίξεις σε μία ταινία”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Όλο αυτό με θύμωσε, γιατί λατρεύω το σινεμά. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος επειδή έχει κάνει μία μεγάλη επιτυχία, και δεν ήταν μία επιτυχία δική μου, το ‘Είσαι το ταίρι μου’ είναι μία επιτυχία 30 ηθοποιών, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και να μην έχει θέση στον κινηματογράφο... Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει, το θέατρο όχι”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση