GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με ράπερ που πέταξε χρήματα στους άστεγους του Λος Άντζελες - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή κριτική δέχεται ένας ανερχόμενος ράπερ ο οποίος μπήκε με πολυτελές αυτοκίνητο στο γκέτο της πόλης του Λος Άντζελες όπου διαβιο...

Σφοδρή κριτική δέχεται ένας ανερχόμενος ράπερ ο οποίος μπήκε με πολυτελές αυτοκίνητο στο γκέτο της πόλης του Λος Άντζελες όπου διαβιούν πολλοί άστεγοι και αφού ανέβηκε στην οροφή του ΙΧ άρχισε να πετά χρήματα στους φτωχούς της γειτονιάς.

Ο 22χρονος Blueface ανέβασε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και έκτοτε έχει γίνει viral. O ίδιος αποκάλεσε την πράξη του "εποχή προσφοράς" και στο βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που πετά λεφτά στους άστεγους.

Ωστόσο, ενώ μέλη της κοινότητας της hip hop μουσικής τον επαίνεσαν για την πράξη του λέγοντας ότι είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους καλλιτέχνες, άλλοι χρήστες του διαδικτύου κατακεραύνωσαν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός για τα single toy "Thotiana" και "Respect My Cryppin", λέγοντας ότι ταπείνωσε τους άστεγους και πως η πράξη του είναι απαίσια σε πάρα πολλά επίπεδα. Ο εκπρόσωπος του Blueface δεν απάντησε σε επικοινωνία της New York Post.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση