GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Έτσι έγινε το ατύχημα στον Μύλο των Ξωτικών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παιδιών έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με...

Ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παιδιών έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr τα τρία παιδιά τραυματίστηκαν όταν το παιχνίδι – τρενάκι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των παιδιών, το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι, το οποίο βρισκόταν σταματημένο κοντά στο τέλος της διαδρομής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων με την κατάσταση της υγείας τους να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: cyclades24.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Cyclades24.gr ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση