GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Δεν είδα παράνομη βία στο Κουκάκι - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχω ακούσει τις διάφορες εκδοχές, και της αστυνομίας και των κατηγορουμένων για το τι συνέβη στα γεγονότα στο Κουκάκι" τόν...

"Έχω ακούσει τις διάφορες εκδοχές, και της αστυνομίας και των κατηγορουμένων για το τι συνέβη στα γεγονότα στο Κουκάκι" τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο OpenTV ισχυρίστηκε ότι "δεν βλέπω παράνομη βία στο Κουκάκι". Όπως είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης "δεν βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα η οποία είναι η εξής: υπάρχει ένα κατειλημμένο παρανόμως κτίριο, γίνεται μια αστυνομική επιχείρηση που στοχεύει στη νομιμότητα και την τάξη. Δέχονται οι αστυνομικοί επίθεση, τραυματίζεται αστυνομικός, εν συνεχεία μπαίνουν σε ένα σπίτι όπου οι εγκληματίες που το κρατούσαν κατειλημμένο είχαν και οδηγίες πώς να απωθήσουν την αστυνομία, είχαν δολοφονικές παγίδες. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα. Υπάρχουν συλλήψεις, υπάρχουν κατηγορίες και θα δικαστούν.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, "η εντολή του λαού για να τελειώνουμε με το κράτος των Εξαρχείων και την ανομία δεν καλύπτει την άδικη βία. Εγώ δεν βλέπω παράνομη βία στο Κουκάκι".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση