GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αγρινίου

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός που περίμενε 16 αγωνιστικές για να «γευτεί» αυτή την χαρά. Ο Ντουάρτε στο 78΄...

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός που περίμενε 16 αγωνιστικές για να «γευτεί» αυτή την χαρά. Ο Ντουάρτε στο 78΄ έκανε το 1-0 και ο Μπαΐροβιτς με πέναλτι στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Αγρινίου. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, χωρίς να τα καταφέρουν στα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο μέρος, όμως, είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δύο δοκάρια και ισάριθμα γκολ «ζέσταναν» τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο 65΄ ο ΟΦΗ έφτασε «μια ανάσα» από το γκολ, αλλά το σουτ του Τσιλιανίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 77΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να στείλουν την μπάλα στη δοκό, αφού η κεφαλιά του Μπαΐροβιτς χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Στην επόμενη φάση ο Ντουάρτε εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μπάλα κόλλησε στο γήπεδο και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 85΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαΐροβιτς κι έκανε το 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: Ντίας - Κουτρουμπής, Στάικος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Σιένστεντ, Ταχάρ, Αριγίμπι (74΄ Ντουάρτε), Ντίας, Μιμίτο (85΄ Μάλης), Μπαΐροβιτς (86΄ Ντάλσιο).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Σακόρ (90+1΄ Νοικοκύρης), Στάικος, Τσιλιανίδης, Φερέιρα (60΄ Φιγκεϊρέδο), Μάνος (90+1΄Σουρλάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση