GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γράμμα από τον πρίγκιπα Τζορτζ στον Άγιο Βασίλη - ΦΩΤΟ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι ο μεγάλος του γιος, πρίγκιπας Τζορτζ, έστειλε επιστολή στον Άη Βασίλη, όπου εξέφραζε την αγάπη του ...

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι ο μεγάλος του γιος, πρίγκιπας Τζορτζ, έστειλε επιστολή στον Άη Βασίλη, όπου εξέφραζε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Όπως είπε ο Δούκας του Κέμπριτζ σε ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του BBC One για τα Χριστούγεννα που γυρίστηκε σε άσυλο αστέγων, ο εξάχρονος Τζορτζ ζήτησε ένα δώρο σχετικό με τα πάθη του.

" Ο Τζορτζ έχει γράψει ήδη μία λίστα στον Άγιο Βασίλη. Αγαπά πολύ τη ζωγραφική, είναι πολύ καλός ζωγράφος. Μπορεί να του δώσουμε κάτι σχετικό με τη ζωγραφική ή με το ποδόσφαιρο. Του αρέσει πολύ και το ποδόσφαιρο" είπε ο πρίγκιπας.

Όταν μία γυναίκα στο άσυλο αστέγων τον ρώτησε αν είναι κληρονομική η αγάπη του Τζορτζ για το ποδόσφαιρο, καθώς και ο ίδιος ο Ουίλιαμ αγαπά το άθλημα, ο Δούκας του Κέμπριτζ που είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα, αποκάλυψε ότι ο γιος του είναι οπαδός της Τσέλι: "Προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημμένος, είπα ότι μπορείς να στηρίξεις όποια ομάδα θες εκτός από την Τσέλσι, και φυσικά εκείνος στηρίζει την Τσέλσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση