GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ήμουν από τους πρώτους που είχε αρνηθεί να γίνει ξανά το ‘Ρετιρέ’ - ΒΙΝΤΕΟ

“Στο θέατρο είμαι πάντα, δεν έχω λείψει ποτέ, στο θέατρο υπήρχα πάντα κανονικά. Έτυχε να μην παίζω στην τηλεόραση, συμβαίνουν αυτές ο...

“Στο θέατρο είμαι πάντα, δεν έχω λείψει ποτέ, στο θέατρο υπήρχα πάντα κανονικά. Έτυχε να μην παίζω στην τηλεόραση, συμβαίνουν αυτές οι περίοδοι”, είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό.

“Ενδιάμεσα στο ‘Ρετιρέ’ και το ‘Έλα στη θέση μου’, άντε να έχω κάνει άλλη μία δουλειά στην τηλεόραση. Το ‘Ρετιρέ’ είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι μία δουλειά που αντέχει στο πέρασμα των χρόνων”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Δεν θα ήθελα να κάνω ‘σίκουελ’ μίας σειράς, ούτε είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Ήμουν από τους πρώτους που είχε αρνηθεί στο να γίνει ξανά το ‘Ρετιρέ’. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι σήμερα που είχε γίνει πριν από 30 χρόνια. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει ξανά αυτό το πράγμα. Με τίποτα δεν θα έπαιζα ξανά τον ‘Ιάσονα’. Καταρχάς δεν υπάρχει Δαλιανίδης”.

“Δεν είμαι καθόλου υπέρ του γάμου. Δεν βρίσκω τον λόγο. Δεν με αφορά το θέμα. Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε για όλα”, είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση