GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εντολή του πρίγκιπα Φίλιππου στον γιο του μετά το σκάνδαλο Έπσταϊν

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρίγκιπας Άντριου συνάντησε σε ένα άκρως ιδιωτικό τετ α τετ στο Σάντριγκχαμ τον αδερφό του πρίγκιπα Κάρολο ο...

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρίγκιπας Άντριου συνάντησε σε ένα άκρως ιδιωτικό τετ α τετ στο Σάντριγκχαμ τον αδερφό του πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος του αφαίρεσε όλα τα πριγκιπικά του καθήκοντα και του έστειλε τελεσίγραφο ότι δεν πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας. Αυτή είναι η τιμωρία του για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Έπσταϊν.

Σ' αυτό το γεύμα παρευρέθη και ο πατέρας τους, πρίγκιπας Φίλιππος ο οποίος αναφέρεται ότι έδωσε εντολή στον πρίγκιπα Άντριου να αποσυρθεί για χάρη της μοναρχίας. Ο Δούκας του Εδμβούργου φέρεται πως είπε στον γιο του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα εν μέσω του σκανδάλου της φιλίας του με τον παιδεραστή δισεκατομμυριούχο.

Πηγή είπε στην Daily Telegraph ότι "ήταν μια έντονη συνάντηση και ο Φίλιππος είπε στον γιο του ότι πρέπει να δεχθεί την τιμωρία του".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση