GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από διαρρήκτες... εν δράσει

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τις κινήσεις τριών ατόμων, τα οποία διέρρηξαν κατοικία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, βλέπει το φως τη...

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τις κινήσεις τριών ατόμων, τα οποία διέρρηξαν κατοικία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διακρίνονται οι τρεις διαρρήκτες, που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να εισέρχονται στο σπίτι περνώντας πάνω από ένα κάγκελο και λίγο αργότερα να φεύγουν τρέχοντας.

Η διάρρηξη έγινε χθες το βράδυ, ενώ η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

Σημειώνεται πως την ίδια μέρα η αστυνομία κλήθηκε για ακόμα επτά περιστατικά στην περιοχή της νέας επέκτασης Θέρμης, ενώ δεκάδες ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί από αρχές Δεκεμβρίου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τον αξιωματικό υπηρεσίας του τμήματος ασφαλείας Βασιλικών, που επικαλείται το dailythess.gr, αναφέρουν ότι τα κρούσματα διαρρήξεων στην περιοχή είναι τόσα πολλά που η αστυνομία απλά δεν προλαβαίνει, ενώ για όλο το Δήμο Θέρμης διατίθεται ένα περιπολικό. Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Θέρμης είναι 53.000 ενώ στην πόλη της Θέρμης, 16.000.

Οι διαρρήκτες εκμεταλλεύονται την ελλιπή αστυνόμευση και την μη ύπαρξη φωτισμού στην περιοχή της νέας επέκτασης Θέρμης, ενώ οι ώρες που σημειώνονται οι περισσότερες διαρρήξεις, είναι 18:00-21:00.

Πηγή/ΒΙΝΤΕΟ: dailythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση