GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το ένοχο μυστικό από το παρελθόν ανατρέπει τα πάντα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της νέας χρονιάς στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ η Ελένη με μια κίνησή τη...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της νέας χρονιάς στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ η Ελένη με μια κίνησή της στρέφεται εναντίον όλου του χωριού, ενώ ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ με ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν.

Ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Εν τω μεταξύ ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδερφή της. Ο Δούκας συναντιέται με τον Κυπραίο ο οποίος τον εκβιάζει για το θάνατο του Γιάννου προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

Μια σημαντική ανακάλυψη και μια ομολογία

Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα στο Λάμπρο και το Μιλτιάδη για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος. Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα της και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη.

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι. Η Ελένη, σοκαρισμένη από το νέο της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά της και να την ξεχάσει οριστικά. Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με την διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο…

Το ένοχο μυστικό, ο εκβιασμός και η απόφαση της Ελένης

Ο Λάμπρος αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά από την Ελένη κάνοντας έτσι μια καινούρια αρχή στο γάμο τους. Την ίδια ώρα ο Δούκας όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα της αλλά την εκβιάζει και μ’ ένα ένοχο μυστικό της … Η Ασημίνα συνεχίζει να δέχεται την οργή και τις προσβολές απ’ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Σεβαστού ενώ ένας τσακωμός του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου.

Η Δρόσω θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Νικηφόρο ενώ η απόφαση για την απαλλοτρίωση είναι πλέον οριστική. Όμως, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση για τη βιομηχανική ζώνη που θα προκαλέσει την οργή του Τόλλια αλλά και ολόκληρου του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση