GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος συλληφθέντων στο Κουκάκι: Δεν μου επιτρέπουν να επικοινωνήσω με τους πελάτες μου - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μου έχει επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο της ΓΑΔΑ Και με αυτό τον τρόπο έχει παρεμποδιστεί η επικοινωνία μου με τους εντολείς μου...

«Δεν μου έχει επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο της ΓΑΔΑ Και με αυτό τον τρόπο έχει παρεμποδιστεί η επικοινωνία μου με τους εντολείς μου», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο συνήγορος των συλληφθέντων από το Κουκάκι, Θεόδωρος Μαντάς.

«Από τις 8 το πρωί και μετά οι εξηγήσεις που μου δόθηκαν από τη ΓΑΔΑ είναι ότι οι εντολείς μου είχαν απλώς προσαχθεί και όχι συλληφθεί, οπότε δεν μου επέτρεψαν την επικοινωνία», είπε ακόμη ο κ. Μαντάς.

«Από νωρίς το απόγευμα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθούν τα τραύματά τους και η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Είμαι διαρκώς με τη μητέρα και σύζυγο. Νωρίς σήμερα τα ΜΑΤ εισέβαλαν χωρίς εντολή εισαγγελέα στην παρακείμενη κατοικία μιας μεσοαστικής οικογένειας στο Κουκάκι. Εκεί βρισκόταν ο πατέρας και οι δύο γιοι, όπου οι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν εις βάρος τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είπε: «Δεν απαιτείται ένταλμα για την έρευνα. Η διαδικασία γίνεται με την παρουσία εισαγγελέα και μπαίνουν στο σπίτι όπου τελείται αδίκημα».

«Για την συμπεριφορά των αστυνομικών διερευνώνται τα πάντα. Και εγώ όταν είδα μια εικόνα με μία κυρία με κουκούλα αισθάνθηκα άσχημα, αλλά όμως όταν μίλησα με τους συναδέλφους μου είπαν ότι δεν υπήρχε καμία γυναίκα με κουκούλα», ανέφερε ακόμη ο κ. Καλλιακμάνης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση