GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άρωμα" Ηπείρου στη Βουλή: Κάλαντα, "Γιάννη μου το μαντήλι σου" και το αγαπημένο τραγούδι του Τασούλα

Τη Βουλή με Ηπειρώτες γέμισε τη Δευτέρα ο Κώστας Τασούλας. Σύμφωνα με το "Κονκλάβιο" της Καθημερινής, μελωδίες και κάλαντα ...

Τη Βουλή με Ηπειρώτες γέμισε τη Δευτέρα ο Κώστας Τασούλας. Σύμφωνα με το "Κονκλάβιο" της Καθημερινής, μελωδίες και κάλαντα από την Ήπειρο ακούγονταν παντού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιξαν και γνωστά ηπειρώτικα όπως το "Γιάννη μου το μαντήλι σου", το "Κοντούλα Λεμονιά" και το αγαπημένο του Τασούλα "Δόντια πυκνά και μαργαριταρένια".

Κοινώς το εντευκτήριο μετατράπηκε σε ηπειρώτικη εστία υπό τα βλέμματα των πορτρέτων των διατελεσάντων προέδρων της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής υπέγραψε και τις ετήσιες αποφάσεις της Βουλής για υιοθεσίες παιδιών. Αυτή τη φορά η Βουλή θα υιοθετήσει μέχρι τα 25 χρόνια τους τέσσερα παιδιά δύο πυρονόμων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των κατασβέσεων το 2018 και 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση