GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεπέρασε τον Ρονάλντο ο Μέσι - "Βασιλιάς" και στα χατ-τρικ - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από τη σέντρα του ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα, ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε στο κοινό του «Καμπ Νου» την έκτη « Χρυσή Μπάλα»...

Πριν από τη σέντρα του ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα, ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε στο κοινό του «Καμπ Νου» την έκτη « Χρυσή Μπάλα» που του απονεμήθηκε από το «France Football» πριν λίγες μέρες στο Παρίσι.

Ο αστέρας των «μπλαουγκράνα» σήκωσε το βραβείο, με τους γιους του να τον πλαισιώνουν στο χορτάρι και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπάρτσα.

Εκείνος, πιστός στις συνήθειές του, φρόντισε να τους ευχαριστήσει όπως μόνο ο ίδιος ξέρει. Με γκολ και θέαμα.

Ο Αργεντινός βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά, πετυχαίνοντας χατ-τρικ που σήμανε ακόμη ένα προσωπικό ρεκόρ στην τεράστια καριέρα του.

Συγκεκριμένα, έφτασε τα 35 στη La Liga, ξεπερνώντας τα 34 του Κριστιάνο Ρονάλντο και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του πρωταθλήματος στην εν λόγω κατηγορία.

Παράλληλα, έφτασε στα 12 γκολ και εκτός από πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, συνέχισε να σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ σε μια σεζόν για 14η σερί χρονιά.

Το επίσης εντυπωσιακό είναι πως ενώ μέχρι την 7η αγωνιστική δεν είχε πετύχει γκολ, αφού είχε αγωνιστεί ελάχιστα λόγω τραυματισμών, η 16η αγωνιστική που διανύουμε, τον βρίσκει στην κορυφή των σκόρερ, έχοντας ένα παραπάνω από τον δεύτερο Μπενζεμά.

Πηγή: filahtlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση