GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυλλήνη: Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας - "Οφείλω τη ζωή μου στους λιμενικούς"

Από θαύμα σώθηκε η Μέμη Γερακάρη όταν το αυτοκίνητό της έπεσε στη θάλασσα από τον καταπέλτη πλοίου. Η ίδια συγκλονισμένη μίλησε στο I...

Από θαύμα σώθηκε η Μέμη Γερακάρη όταν το αυτοκίνητό της έπεσε στη θάλασσα από τον καταπέλτη πλοίου. Η ίδια συγκλονισμένη μίλησε στο Inkefalonia 103,9 για την περιπέτειά της δοξάζοντας τον Θεό και υμνώντας τους δύο λιμενικούς που την έσωσαν προτού πέσει μαζί με το αυτοκίνητό της στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης.

«Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που μου έδωσαν δύναμη και είμαι καλά. Υμνώ τους δύο ανθρώπους του λιμενικού της Κυλλήνης , τον Θοδωρή και τον Παναγιώτη και με κίνδυνο της ζωής τους με έσυραν έξω από το αμάξι, λίγο πριν αυτό πέσει στην θάλασσα».... Το αυτοκίνητό μου είναι ακόμα κάπου στον βυθό, φανταστείτε που θα βρισκόμουν αν δεν ήταν τα παιδιά του λιμενικού να με τραβήξουν έξω από αυτό από την πόρτα του συνοδηγού. Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν! Οφείλω τη ζωή μου στους δύο ανθρώπους του Λιμενικού της Κυλλήνης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς» είπε στο inkefalonia 103,9 ενώ μιλώντας στο ilialive.gr ζήτησε να αποδοθούν τιμές στους λιμενικούς από την υπηρεσία τους, σχολιάζοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτούς θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Με κίνδυνο της ζωής τους, οι λιμενικοί Θοδωρής Καλτσάς και Παναγιώτης Μουζίνης με έσωσαν. Με έσυρε και με απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο και μου έσωσε τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω το λιμενικό, αυτούς τους δύο ανθρώπους και ιδιαίτερα τον κ. Καλτσά. Παρακαλώ να αποδοθούν τιμές για εκείνους που σώζουν ανθρώπινες ζωές".

Ακούστε τι δήλωσε η κυρία Μέμη Γεράκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση