GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Τουρνάς: Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στον Alpha ο Κώστας Τουρνάς. Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τις εμφανίσεις που ετοιμά...

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στον Alpha ο Κώστας Τουρνάς. Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τις εμφανίσεις που ετοιμάζει στο Πειραιώς 131, τα 40 χρόνια γάμου του αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς, όπως αποκάλυψε, περιμένει τρία χρόνια για να βγει η σύνταξή του.

«Οι άνθρωποι κάποια τραγούδια τα κάνουν δικά τους. Αυτά χρωστάς να τα πεις όταν έρχονται να σε ακούσουν. Άνετα οικονομικά δεν είμαι. Και δεν νομίζω ότι κανένας που ακολούθησε δρόμους σαν τους δικούς μου δεν μπορεί να είναι άνετα. Ο λόγος είναι ότι το λαϊκό τραγούδι με τη νύχτα και τη λαϊκή διασκέδαση είχε πάντα πολλά λεφτά. Το δικό μου το είδος δεν είχε ποτέ μεγάλες αμοιβές», δήλωσε ο κ. Τουρνάς επισημαίνοντας ότι «είμαι στην περίοδο της σύνταξης, παίρνω ακόμα έναντι γιατί δεν έχει βγει η κανονική. Είναι αυτά τα μυστήρια του ελληνικού κράτους που πολεμάμε εδώ και 50 χρόνια τη γραφειοκρατία και νίκη δεν έχει. Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου».

Τόνισε μάλιστα ότι «με τη γυναίκα μου είμαστε 40 χρόνια μαζί. Τον γάμο δεν τον διατηρείς, ή είσαι εκεί ή δεν είσαι. Θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο εάν υπήρχε ένα παιδί».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση