GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διάσημοι πανηγυρίζουν την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπορούν να συγκρατήσουν ή να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους πασίγνωστοι σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου μετά την απόφαση γ...

Δεν μπορούν να συγκρατήσουν ή να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους πασίγνωστοι σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου μετά την απόφαση για παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη.

Οι Μπέτι Μίντλερ, Σερ, Lizzo, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Πάντμα Λακσμί ηγούνται του κινήματος πανηγυρισμών στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά "τι ωραία μέρα για να είσαι ζωντανός!".

Επίσης, διάσημοι όπως η Αλίσα Μιλάνο, Τζον Λέτζεντ, Άμπερ Τάμπλιν και η Μαρία Σρίβερ ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που εξέφρασαν τη χαρά τους για την είδηση της παραπομπής του Αμερικανού προέδρου.

Η Μπέλα Θορν ανήρτησε φωτογραφία της όπου γιορτάζει τη στιγμή ενώ οι αναρτήσεις των αντι-Τραμπ διασήμων ανεβαίνουν σωρηδόν εξαίροντας την απόφαση.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι διάσημοι, όπως ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ, που στηρίζουν τον Τραμπ και κατηγορούν τους "σατανικούς Δημοκράτες".

In God We Trust pic.twitter.com/xbMCTDhgp4

— Jon Voight (@jonvoight) December 19, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση