GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Ρίζως για τα μυστικά του χωριού

Η Ελένη Καρακάση, η οποία υποδύεται την κυρά - Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για όλα όσα θα γίνουν στα ...

Η Ελένη Καρακάση, η οποία υποδύεται την κυρά - Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Η μαία και προξενήτρα του Διαφανίου γνωρίζει πολλά και στην πορεία θα εμπλακεί πολύ περισσότερο στη ζωή των αδελφών Σταμίρη.

“Αρχικά με κέρδισε συνολικά η συγκεκριμένη δουλειά. Ενθουσιάστηκα αμέσως με το σενάριο και την πλοκή. Φυσικά, διαβάζοντας τη δομή του ρόλου της ηρωίδας μου μού άρεσε πάρα πολύ αυτό που διάβαζα. Οπότε, ήταν αρκετά όλα αυτά για να πω το «ναι». Πίστεψα πολύ στη σειρά από την πρώτη στιγμή”, είπε η Ελένη Καρακάση μιλώντας στο 7 μέρες TV αναφερόμενη στον ρόλο που υποδύεται στη σειρά.

“Η Ρίζω ξέρει πολλά από τα μυστικά του χωριού και θα μάθει και άλλα. Παρότι είναι μια κουτσομπόλα, με την καλή έννοια, όταν πρέπει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, το κρατάει” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Στο ερώτημα εάν θα κινδυνέψει η ζωή της Ρίζως απάντησε: “Δεν το ξέρω αυτό”.

Σχετικά με το εάν η τηλεοπτική σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν είπε: “Επίσημα δεν μας έχει ανακοινωθεί τίποτα. Σίγουρα, είναι στο μυαλό όλων μας, αλλά οι αποφάσεις θα παρθούν από άλλους. Επίσης, σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί κάποιοι χαρακτήρες να καταργηθούν, να μπουν κάποια καινούργια πρόσωπα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση