GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης - Βούτσιτς: Το γεύμα στον "Διόνυσο", το μενού και οι ιστορίες του Δένδια

Στον "Διόνυσο" παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χθεσινό γεύμα προς τιμήν του Αλεξάνταρ Βούτσιτς και των εκατέρωθεν αντιπρο...

Στον "Διόνυσο" παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χθεσινό γεύμα προς τιμήν του Αλεξάνταρ Βούτσιτς και των εκατέρωθεν αντιπροσωπειών. Παρόντες από την ελληνική πλευρά οι Παναγιώτης Πικραμμένος, Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, Δημήτρης Οικονόμου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Σκρέκας, υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΞ και Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία. Εκεί η διάθεση ήταν χαλαρή και ακούστηκαν μερικές ωραίες ιστορίες.

Πληροφορίες που επικαλείται το "Κονκλάβιο" της Καθημερινής, την πιο χαριτωμένη την αφηγήθηκε ο Νίκος Δένδιας. Αφορούσε στα χρόνια της κρίσης, όταν εκείνος ήταν ακόμα υπουργός Ανάπτυξης και τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Από την ιστορία προέκυψε, όπως απεφάνθη και ο Δένδιας, ότι ο Σόιμπλε έχει πολύ καλό χιούμορ.

Κατά τα λοιπά, ο Βούτσιτς ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι σκοπεύει να χρίσει επίτιμο πρόξενο της Σερβίας στην Κρήτη κάποιον από το νησί.

"Ε, όταν ξανάρθεις, θα σε φιλοξενήσω στην Κρήτη" αντέτεινε ο κ. Μητσοτάκης. Στη συνέχεια ωτακουστές συνέλαβαν Μητσοτάκη και Βούτσιτς να μοιράζονται τον... πόνο τους για την οικογένεια και τα παιδιά τους για τα οποία δεν έχουν πολύ χρόνο λόγω πολιτικής.

Το γεύμα ήταν ελαφρύ: είχε γεμιστά κανελόνια, σφυρίδα και για επιδόρπιο καρυδόπιτα. Υπήρξε όμως, ένας προσκεκλημένος, ο οποίος δεν πέρασε πολύ καλά, γιατί είναι της κρεατοφαγίας και δεν του αρέσει το ψάρι: ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Ιβιτσα Ντάτσιτς. Πρόσωπο γνωστό για τις ερμηνευτικές του ικανότητες, τις οποίες αποδείξει υποδεχόμενος τον Νίκο Κοτζιά στο Βελιγράδι. Εκεί είχε πάρει το μικρόφωνο και είχε τραγουδήσει το "μη μου θυμώνεις μάτια μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση