GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουκάκι: Τι απαντά ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ στις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας - ΒΙΝΤΕΟ

Με παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Θ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει για τ...

Με παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Θ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει για την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι και επεσήμανε ότι όλα έγιναν νόμιμα με την παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και πως οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι παραπλανητικές.

Αναλυτικά ο κ. Χρονόπουλος είπε: "Σχετικά με την πρωινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην κατάληψη στο Κουκάκι όλα έγιναν νόμιμα με την παρουσία εισαγγελικών λειτουργών. Οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους δέχθηκαν επίθεση κατ' αρχάς από ένα άτομο και στη συνέχεια από δεύτερο με τούβλα, πέτρες, μεταλλικά αντικείμενα, χρώματα και πυροσβεστήρες. Μετά την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν σε γειτονικό κτίριο όπου όπως, αποδείχθηκε, ήταν το πατρικό τους σπίτι. Εκεί εμφανίστηκε τρίτο άτομο που αποπειράθηκε να πάρει το όπλο άνδρα της αστυνομικής δύναμης. Τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ταράτσα.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι παραπλανητικές. Δεν υπάρχουν κουκούλες, ούτε γυναικεία παρουσία ούτε αναιτιολόγητη βία. Οι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής. Τα ευρήματα στην κατάληψη είναι πολύ σοβαρά και θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση από την ΕΛΑΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση