GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Λεμπρόν Τζέιμς για τα «βήματα» που του χαρίστηκαν από τους διαιτητές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πρωταγωνίστησε σε μία επική φάση στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Γιούτα Τζαζ. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Λος Ά...

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πρωταγωνίστησε σε μία επική φάση στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Γιούτα Τζαζ. Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες ξέχασε τους... κανονισμούς, σταμάτησε την ντρίμπλα, περπάτησε και μετά συνέχισε την ντρίμπλα σαν να ήταν σε αγώνα... επίδειξης.

Τους κανονισμούς, όμως, ξέχασαν και οι διαιτητές, οι οποίοι δεν σφύριξαν την παράβαση και άφησαν το παιχνίδι να συνεχιστεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου», ανέφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού για τη συγκεκριμένη φάση.

Ο Λεμπρόν πρόσθεσε «ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έκανα μέχρι το ημίχρονο, όταν ένας από τους προπονητές μου το έδειξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση