GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπογδάνος για Κασιμάτη: Χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους

Δριμεία επίθεση στη Νίνα Κασιμάτη για τη φράση «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστα...

Δριμεία επίθεση στη Νίνα Κασιμάτη για τη φράση «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Κωσταντίνος Μπογδάνος.

«Με στερεότυπα έγινε το ολοκαύτωμα, η Νίνα Κασιμάτη χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους», είπε ο κ. Μπογδάνος. «Έτσι λειτουργούν οι ολοκληρωτισμοί. Δεν λέω ότι είναι ναζί. Δεν είναι προσωπική η επίθεση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στις ενστάσεις των παρουσιαστών.

Εν συνεχεία ο κ. Μπογδάνος χαρακτήρισε άνανδρη την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το σχετικό ζήτημα για να σπεύσει να επισημάνει πως «η κα. Κασιμάτη στο παρελθόν έχει διατυπώσει μία θέση, που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να σκεφτεί όντως την αποπομπή της. Που δεν είναι άλλη από την την ευχή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφερόταν στο σχετικό tweet της κυρίας Κασιμάτη:

«Αυτό, έχω την αίσθηση, ότι δείχνει ένα ήθος που δεν έχει να κάνει με στερεότυπες εκφράσεις» πρόσθεσε ο Κων. Μπογδάνος. «Δεν θέλω να φύγει. Δεν με ενδιαφέρει να φύγει» υποστήριξε, στην συνέχεια.

«Χαίρομαι πολύ» κατέληξε, «που η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, δεν θεωρεί καθόλου υπερβολική την στάση μου απέναντί της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση