GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδάκης: Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό - Τι είπε για τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στη Realnews για τον έρωτα, την τηλεόραση, τον ηλικιακό ρατσισμό, την επιτυχία αλλά και τις υψηλές απολαβές. ...

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στη Realnews για τον έρωτα, την τηλεόραση, τον ηλικιακό ρατσισμό, την επιτυχία αλλά και τις υψηλές απολαβές.
"Λέω ότι έχω τρία παιδιά, αλλά έχω τέσσερα, το Καλημέρα Ελλάδα είναι το τέταρτο παιδί μου. Είμαι ο πρώτος και δεν το λέω με έπαρση, που ξεκίνησε την πρώτη εκπομπή που το περιεχόμενό της αποτέλεσε μπούσουλα και για τα άλλα κανάλια. Δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας γιατί πρέπει να σου πω ότι πάνω από 200 παιδιά έχουν ξεκινήσει από αυτή την εκπομπή" δήλωσε.
"Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι με όσα παιδιά έχουν φύγει από την εκπομπή είμαστε σκοτωμένοι. Δεν είναι έτσι, κάθε άλλο. Έχουν γραφτεί πολλά, αλλά δεν απαντάω σε όλη αυτή την ανθρωποφαγία, μακριά από εμένα. Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να αντιπαρατεθώ και να βγάλω την πικρία μου ή την κόντρα μου γιατί μπορεί να υπάρχει, άνθρωπος είμαι, και όσες φορές το έκανα το μετάνιωσα" πρόσθεσε.
"Στον χώρο μας υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ δεν βγήκα στην τηλεόραση γιατί ήμουν ωραίος. Όταν βγήκα είχα λιγότερα μαλλιά και μουστάκι. Ήμουν τελείως αντιτηλεοπτικός τύπος. Μου έλεγαν κόψε το μουστάκι και απαντούσα "είστε καλά; Δεν είμαι μανεκέν". Όταν έρθει το τέλος... και εγωιστικά θα σου πω ότι εγώ θα το καθορίσω και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου πει ότι δεν κάνω για αυτή την δουλειά. Άλλωστε έχω μικρότερη ηλικία από πολλούς που γίνονται Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι κ.ο.κ." σχολίασε.
“Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου”.
Ερωτηθείς ποιος τα διαχειρίζεται απάντησε “Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει. Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95. Εγώ ποτέ δεν προέβαλα ούτε το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ούτε την προσωπική μου ζωή. Εκεί όλα σταματούν. Υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει: “Γιώργος Παπαδάκης – απαγορεύεται η είσοδος σε όλους, εκτός από τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, την οικογένειά μου”.
"Η γυναίκα μου είναι τα πάντα για εμένα. Είναι ο άνθρωπος που μου προσφέρει την τέλεια σχέση. Γι'αυτό δηλώνω ερωτευμένος χωρίς να έχει περάσει ο ενθουσιασμός της πρώτης γνωριμίας" τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση