GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση στο αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού

Τον ρόλο ομάδας ποινικών- κυρίως Ελλήνων και Αλβανών- οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να λάβουν εξιτήριο από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυ...

Τον ρόλο ομάδας ποινικών- κυρίως Ελλήνων και Αλβανών- οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να λάβουν εξιτήριο από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, αλλά ήθελαν να εισάγουν ανενόχλητοι αναβολικά όπως και να τυγχάνουν άλλων προνομίων, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού που βρισκόταν στη Λεωφόρο Γαλατσίου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν μάλιστα το ενδεχόμενο, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", η εν λόγω επίθεση να σχετίζεται με επεισόδιο που είχε υπάρξει προσφάτως εις βάρος ψυχιάτρου ο οποίος είχε γνωματεύσει ότι δεν είχαν ψυχολογικά προβλήματα ορισμένοι εξ αυτών των κρατουμένων και δεν υπήρχε λόγος παραμονής τους εκεί. Ακόμη ερευνάται συμβάν με τη μεταγωγή Αλβανού κρατουμένου από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού στις φυλακές της Κέρκυρας- ύστερα από έλεγχο στο κελί του- τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η διευθύντρια του ψυχιατρείου είχε αναφέρει εγγράφως ότι ο εν λόγω αλλοδαπός κρατούμενος την είχε απειλήσει κατά την αποχώρησή του κι είχε μιλήσει για "εκδικητική" ενέργεια.

Με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να φοβούνται ότι η ομάδα ποινικών, που ίσως έχουν σχέση με νονούς της νύχτας, επιχειρούν να επιβάλουν νέο καθεστώς τρόμου στις φυλακές, όπως είχε συμβεί την προηγούμενη πενταετία. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι Αρχών ασφαλείας θεωρούν μικρότερες τις πιθανότητες πίσω από την επίθεση να κρύβονται μέλη ενόπλων οργανώσεων ή αντιεξουσιαστές, αφού στο ψυχιατρείο δεν παραμένει κανένας "αντάρτης πόλης" ενώ και οι περισσότεροι έχουν αποφυλακιστεί.

Οι εισαγωγές φαρμάκων

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα κρατουμένων - κυρίως Ελλήνων- ασκούσαν το τελευταίο διάστημα πίεση στους υπεύθυνους του ψυχιατρείου προκειμένου να μην εκδοθούν εξιτήρια και επιστρέψουν σε σωφρονιστικά ιδρύματα. Επιπλέον, τριβή υπήρχε για το θέμα εισαγωγής φαρμακευτικών ουσιών στο ψυχιατρείο, αλλά και για να υπάρξει έλεγχος στα επισκεπτήρια των κρατουμένων - νοσηλευομένων.

Η διευθύντρια του ψυχιατρείου είχε επιχειρήσει να αλλάξει ορισμένα από αυτά τα δεδομένα και φαίνεται να υπήρχαν αντιδράσεις και απειλές από ορισμένους κρατούμενους για τους οποίους εξετάζεται αν είχαν οποιονδήποτε ρόλο στην εμπρηστική επίθεση κατά της διευθύντριας του ψυχιατρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση