GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Μάντσεστερ Σίτι: Μαλλιά κουβάρια οι σύντροφοι δύο ποδοσφαιριστών - ΦΩΤΟ

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι σύντροφοι δύο ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα η σύντροφος του Λερόι Σανέ και του Ρ...

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι σύντροφοι δύο ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα η σύντροφος του Λερόι Σανέ και του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω μηνυμάτων. Το περιστατικό συνέβη την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, όμως, ο σάλος δεν έχει ακόμα κοπάσει με τις δύο κυρίες να έχουν γίνει το επίκεντρο της συζήτησης ακόμα και στην ομάδα έως σήμερα.

Η Κάντις Μπρουκς, σύντροφος του Σανέ, σύμφωνα με την Dailymail, χαρακτήρισε "γκρούπι σκύλα" τη Ρίτα Μαχρέζ κάνοντας και μη κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.

Η Μαχρέζ την αποκάλεσε "αγόρι" επειδή το κούρεμά της είναι κοντό και της είπε να βάλει περούκα.

Η κ. Σανέ σήκωσε το γάντι και της απάντησε: "εγώ είμαι σφιχτή, γυμνάζομαι κάθε μέρα και το στήθος μου είναι σφριγηλό, χωρίς εμφυτεύματα. Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ότι θα είσαι εσύ ποτέ, χοντρούλα».

Η τελευταία κουβέντα ειπώθηκε από τη σύζυγο του Αλγερινού μεσοεπιθετικού Της Μάντσεστερ Σίτι, Ρίτα Μαχρέζ, η οποία χαρακτήρισε προικοθήρα την κυρία Σανέ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε από τους δύο ποδοσφαιριστές να μεσολαβήσουν και να μην αφήσουν να ξεφύγει άλλο η κατάσταση.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση