GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα χορηγηθεί το κοινωνικό μέρισμα στους δικαιούχους - Τα σενάρια που εξετάζονται

Είναι πολύ πιθανό η εφορία να καθορίσει τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέτος σχεδιάζεται να ...

Είναι πολύ πιθανό η εφορία να καθορίσει τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέτος σχεδιάζεται να καταβληθεί χωρίς την υποβολή αιτήσεων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι της χρηματικής ενίσχυσης θα προκύψουν μέσω των διασταυρώσεων που θα κάνει η ΑΑΔΕ ανάμεσα στα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του επιδόματος (αναμένεται να καθοριστούν) και στις φορολογικές δηλώσεις των πολιτών. Με βάση αυτό το σενάριο, οι πολίτες δεν θα μπουν στη διαδικασία υποβολής αίτησης για να διαπιστώσουν εάν δικαιούνται το επίδομα. Απλώς θα ενημερωθούν μέσω TAXISNET.

Το κοινωνικό μέρισμα αναμένεται να πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αναμένεται να δοθεί:

-Στους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια ανέργους.

-Στις πολύτεκνες οικογένειες

Στις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα "Δημοκρατία"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση