GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη ηφαιστείου στη Νέα Ζηλανδία: Σοκαριστικές μαρτυρίες από τουρίστες που είχαν μόλις φύγει από το νησί - ΒΙΝΤΕΟ

Οι τουρίστες που είχαν φύγει μόλις πριν από 20 λεπτά από το νησί, κατέγραψαν από το σκάφος τους τις εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστ...

Οι τουρίστες που είχαν φύγει μόλις πριν από 20 λεπτά από το νησί, κατέγραψαν από το σκάφος τους τις εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου.

Ο Michael Schade γράφει στον λογαριασμό του στο twitter: "τσέκαρα την ώρα των φωτογραφιών μου. Η τελευταία φωτογραφία που στεκόμουν στο νησί ήταν 13:49. Η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα από την έκρηξη του ηφαιστείου είναι 14:12, ένα λεπτό ή δύο μετά την έκρηξη".

"Αυτοί είναι μερικοί από τους ανθρώπους που πήρε το σκάφος. Προσεύχομαι για αυτούς και την ανάρρωσή τους. Η γυναίκα που φρόντισε η μητέρα μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τα ελικόπτερα στο νησί φαίνονται κατεστραμμένα" γράφει σε άλλη ανάρτηση.

Those are some of the people put boat picked up. Praying for them and their recovery. Woman my mom tended to was in critical condition but seemed strong by the end.

The helicopters on the island looked destroyed: pic.twitter.com/jds5QBD1yg

— Michael Schade (@sch) December 9, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση