GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζόνσον απέφυγε να φωτογραφηθεί με τον Τραμπ, αλλά ο "πλανητάρχης" το... απολαμβάνει - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είχε χθες το βράδυ συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ερωτήθηκε για ποιο...

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είχε χθες το βράδυ συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ερωτήθηκε για ποιον λόγο αποφεύγει να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο Τζόνσον απάντησε ότι θα φωτογραφηθεί με όλους τους ηγέτες του ΝΑΤΟ αργότερα.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από την ψηφοφορία των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 12 Δεκεμβρίου και έχει ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην παρέμβει στην καμπάνια. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον αποφεύγει να εμφανισθεί δίπλα στον Τραμπ, που είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση και συζητήσαμε το μέλλον του ΝΑΤΟ, τι συμβαίνει στην Συρία και άλλα θέματα ασφαλείας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Βρετανός Πρωθυπουργός.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παρέθεσε δείπνο για τους ηγέτες του ΝΑΤΟ στην Ντάουνινγκ Στριτ, συναντήθηκε επίσης με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Τουρκίας και συζήτησαν την κατάσταση στην Συρία και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό για την Ατλαντική Συμμαχία να παραμείνει ενωμένη.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως συζήτησε με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για τη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ και το εμπόριο στη συνάντηση που είχαν μια ημέρα νωρίτερα.

«Απόλαυσα τη συνάντησή μου με τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στο Ηνωμένο Βασίλειο στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ χθες βράδυ. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, περιλαμβανομένου του ΝΑΤΟ και του Εμπορίου», έγραψε ο ηγέτης των ΗΠΑ στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση