GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Πάει για στόπερ και φορ – Σενάριο για τον Χασάν

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετές λύσεις σε όλες τις θέσεις, εντούτοις αναμένεται να κινηθεί στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περ...

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετές λύσεις σε όλες τις θέσεις, εντούτοις αναμένεται να κινηθεί στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να ενισχύσει περισσότερο το ρόστερ του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά και ενός επιθετικού.

Το μέλλον του Γιασίν Μεριά είναι αβέβαιο στον Ολυμπιακό, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποφέρει ενίοτε από προβλήματα τραυματισμών, ο Παπέ Αμπού Σισέ προέρχεται από μακρά απουσία, ενώ ο Ουσεϊνού Μπα δεν διαθέτει ακόμη μεγάλη εμπειρία, με τον Σεμέδο ουσιαστικά να είναι ο μόνος σταθερός στο κέντρο της άμυνας.

Γι’ αυτό και η ομάδα του Πειραιά σκοπεύει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ψάχνεται και για φορ, με μία περίπτωση που εξετάζεται να είναι αυτή του Αχμέντ Χασάν που, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Αιγύπτιος ήταν τραυματίας τους τελευταίους 2,5 μήνες στην Μπράγκα και πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, βέβαια, στη Σερβία γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές των ερυθρόλευκων με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον οποίο φέρνουν ένα βήμα πριν το μεγάλο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση