GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μυστηριώδη συνοδό ο Τζέιμι Φοξ μετά τον χωρισμό από την πρώην του Τομ Κρουζ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με μυστηριώδη συνοδό που χάιδευε τον ώμο του έφυγε από το πάρτι των 52ων γενεθλίων του έφυγε ο Τζέιμι Φοξ έξι μήνες μετά τον χωρισμό ...

Με μυστηριώδη συνοδό που χάιδευε τον ώμο του έφυγε από το πάρτι των 52ων γενεθλίων του έφυγε ο Τζέιμι Φοξ έξι μήνες μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς.

H συνοδός κάθισε στο πίσω κάθισμα και εθεάθη να του χαϊδεύει τον ώμο ενώ αυτός καθόταν στη θέση του συνεπιβάτη.

Αν και η σχέση του με την Κέιτι Χολμς διήρκεσε έξι χρόνια και μάλιστα ακουγόταν ότι οι δυο τους θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν μόλις το 2018 που ανακοίνωσαν επίσημα τη σχέση τους ενώ λίγους μήνες μετά οι δυο τους χώρισαν.

Ο Φοξ έδειχνε να έχει μεγάλη αδυναμία σε ένα νεαρό μοντέλο με το οποίο είχε θεαθεί αρκετές φορές να κρατιέται χεράκι χεράκι αν και η κοπέλα είναι 30 χρόνια μικρότερή του. Ο ίδιος διέψευσε την ερωτική τους σχέση λέγοντας ότι συνεργάζονταν καθώς προωθούσε τη μουσική της καριέρα. Πάντως, λέγεται ότι και η Χολμς γι' αυτό ζήτησε ναχωρίσουν καθώς δεν άντεξε άλλο τον τρόπο ζωής του και τα παραστρατήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση