GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρικ Πιτίνο: Δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί

Ο Ρικ Πιτίνο κατά τη διάρκεια της πράσινης media day μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναφερόμ...

Ο Ρικ Πιτίνο κατά τη διάρκεια της πράσινης media day μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναφερόμενος στον τομέα των ριμπάουντ τόνισε: «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σωματικά και ψυχικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός προπονητής του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα», η οποία θα διεξαχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ (26/12, 21:00)

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Ελπίζω να πέρασαν όμορφα στις γιορτές, να είναι υγιείς και χαρούμενοι που έρχεται το 2020.

Θυμάμαι σαν να ήταν χθες όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι με το buzzer beater σουτ από το κέντρο που μας "σκότωσε". Μετά τους αντιμετωπίσαμε και στα πλέι οφ. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα που δεν υπάρχει όμοιά της στην EuroLeague. Έχει μέγεθος, δύναμη και βάθος. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Σίγουρα, θα πρέπει να κάνουμε κάτι στο κομμάτι των ριμπάουντ. Μας έχουν στοιχίσει σε δύο - τρία παιχνίδια. Δεχτήκαμε εννέα πόντους με τρία τρίποντα ύστερα από δεύτερες επιθέσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Ξέρω πως δεν έχουμε μέγεθος σε τρεις θέσεις. Όμως, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σωματικά και ψυχικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ. Άρα, πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με το πόσο σκληρά αγωνιζόμαστε», ανέφερε ο Ρικ Πιτίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση