GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μαρτυρία από δεύτερο θύμα του Έπσταϊν: Έκανα σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου

Νέο σκάνδαλο έρχεται στην επιφάνεια και προκαλεί πονοκέφαλο στον πρίγκιπα Άντριου καθώς άλλη μια γυναίκα, μετά τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς,...

Νέο σκάνδαλο έρχεται στην επιφάνεια και προκαλεί πονοκέφαλο στον πρίγκιπα Άντριου καθώς άλλη μια γυναίκα, μετά τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, καταγγέλλει ότι έκανε σεξ με τον Δούκα του Γιορκ.

Η γυναίκα που δεν κατονομάζεται, έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τα άλλα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Επστάιν, σύμφωνα με τη Mirror. Φέρεται να ήταν και αυτή θύμα του καταδικασθέντα για παιδεραστία δισεκατομμυριούχου.

Αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το αν αυτές οι κατηγορίες θα αποτελέσουν μέρος της αγωγής εναντίον της περιουσίας του Έπσταϊν ενώ είναι σε εξέλιξη μία επισταμένη έρευνα.

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων είπε ότι "δεν θα σχολιάσουμε τους νέους ισχυρισμούς". 

Επίσης, η Τζοάνα Σιόμπεργκ ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Άντριου χούφτωσε τα στήθη της με μια μαριονέτα που είχε τη μορφή του και τόνισε ότι είναι πρόθυμη να δώσει ένορκη κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση