GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Τρίκαλα ο Μητσοτάκης - Επισκέφτηκε και τον “Μύλο των Ξωτικών” - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Στα Τρίκαλα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Δυτική Θεσσαλία...

Στα Τρίκαλα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Δυτική Θεσσαλία.

Σύμφωνα με το TV10.gr ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, όπου έγινε δεκτός από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, τους βουλευτές Θανάση Λιούτα και Κατερίνα Παπακώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, Αντιδημάρχους, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Τρέλλη, τοπικά στελέχη και εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από την προϊσταμένη του Κέντρου Βέρα Ντάκου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, επισημαίνοντας από την πλευρά του πως τα Τρίκαλα είναι μία πόλη «όχι μόνο έξυπνη, αλλά και ευαίσθητη».

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού ήταν ο «Μύλος των Ξωτικών». Οι πολίτες που βρίσκονταν εκεί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον κ. Μητσοτάκη να εμφανίζεται ευδιάθετος και χαμογελαστός. Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο και να εκφράσει τον θαυμασμό του.

Πηγή/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: TV10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση