GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Συγγρού: Αναζητείται ο οδηγός ενός μαύρου πολυτελούς τζιπ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μαύρο πολυτελές τζίπ, φαίνεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Συγγρού. Σύμφ...

Ένα μαύρο πολυτελές τζίπ, φαίνεται να εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, από το οπτικό υλικό προκύπτει πως το εν λόγω τζιπ φέρει χτύπημα στο πίσω αριστερό μέρος, στον προφυλακτήρα.

Η μοτοσικλέτα κινείτο στη δεύτερη από αριστερά λωρίδα και το τζιπ δεξιά της. Όταν ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα, έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή και τη χτύπησε, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο οδηγός του εμπλεκομένου οχήματος εγκατέλειψε το θύμα αβοήθητο.

Στο μεταξύ, δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τα στοιχεία του νεκρού αναβάτη, ωστόσο, εκτιμάται πως πρόκειται για άνδρα γεωργιανής καταγωγής, περίπου 30 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση