GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύμβουλος Τραμπ: Θα βάλουμε τον Ερντογάν στη θέση του

Μιλώντας στο Σιγμα της Κύπρου, η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ροζίν Γκουαρζί προσπάθησε να «καθαρίσει» την θολή εικόνα σε σχέση ...

Μιλώντας στο Σιγμα της Κύπρου, η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ροζίν Γκουαρζί προσπάθησε να «καθαρίσει» την θολή εικόνα σε σχέση με το πώς οι ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ βλέπουν την Τουρκία.

«Νομίζω ότι θεωρεί την Τουρκία ως κάποιον με τον οποίον είναι δύσκολο να συνεργαστείς. Κάποιος ο οποίος έχει διαπράξει κάποια πολύ κακά πράγματα, αλλά και κάποιον τον οποίο, στο τέλος, θα τον κερδίσει. Θα κερδίσουμε τον Ερντογάν» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Ο Ντόναλτ Τραμπ δεν ξέρει να χάνει. Θα τον βάλει στην θέση του» πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις επιδεινούμενες σχέσεις της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι δεν θα πρέπει τα μέλη της Συμμαχίας να περιμένουν τα πάντα από τον Τραμπ αλλά να βρουν μια κοινή γραμμή έναντι του Ερντογάν.

«(…) Διότι ο κύριος Ερντογάν είναι κάποιος ο οποίος είναι πάρα πολύ πεισματάρης. Και την ίδια στιγμή επιθετικός. Αυτός ο άνθρωπος είναι επιθετικός. Τότε του είπε, ότι »αν συνεχίσεις να είσαι επιθετικός, θα καταστρέψω την οικονομία σου. Θα καταστρέψω την χώρα σου, και θα πάψεις να υπάρχεις». Πιστεύω ότι ο κύριος Ερντογάν, έλαβε το μήνυμα» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση