GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τι συμβαίνει με τη συμφωνία του Ατζούν Ιλιτζαλί και τα δικαιώματα

Στον αέρα βρίσκονται το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και η συμφωνία του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ, λόγω... δικαιωμάτων. Μπορεί το κανάλι ...

Στον αέρα βρίσκονται το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και η συμφωνία του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ, λόγω... δικαιωμάτων.

Μπορεί το κανάλι να θεώρησε δεδομένο ότι όποτε επιθυμεί θα εντάξει το talent show στο πρόγραμμά του, ωστόσο μάλλον σχεδίαζε χωρίς τον Τούρκο... ξενοδόχο.

Η AcunMedya είχε τα δικαιώματα μετάδοσης του διεθνούς φορμάτ για τις χώρες των Βαλκανίων τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα η συμφωνία αυτή λήγει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην ανανεώσει τα δικαιώματα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, καθώς το κόστος θεωρείται πολύ υψηλό και δεν είναι βέβαιο ότι θα το αποσβέσει αν δεν έχει εγγυήσεις για πολλαπλούς κύκλους.

Για την ώρα το “Ταλέντο” έχει παγώσει, με πιθανότερο ενδεχόμενο πλέον να μη βγει, ενώ ΣΚΑΪ και Ατζούν συζητούν για πιθανή συνεργασία σε άλλο πρότζεκτ.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθυστερούν οι υπογραφές και για το “My Style Rocks” καθώς, αν υπάρξει και δεύτερο πρόγραμμα της AcunMedya στον ΣΚΑΪ, θα γίνει συμφωνία - πακέτο.

Πηγή: Reallife

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση