GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ σε Πανεπιστήμιο η Περιστέρα Μπαζιάνα...

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα Μπαζιάνα γίνεται Καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο. Αυτό αποκαλύπτει στο φύλλο της Τρίτης η εφημερίδα...



Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα Μπαζιάνα γίνεται Καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο. Αυτό αποκαλύπτει στο φύλλο της Τρίτης η εφημερίδα "Τα Νέα". 
Η κ. Μπαζιάνα ανήκει στο μόνιμο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου από τον Απρίλιο του 2018. Ως το καλοκαίρι του 2016, η οργανική θέση της στο εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα ήταν δασκάλα πληροφορικής σε Δημοτικό Σχολείο. Ακολούθησε η απόσπασή της στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Οσο δίδασκε στην Κοζάνη, το υπουργείο Παιδείας προωθούσε ειδική ρύθμιση η οποία άνοιγε τον δρόμο σε μόνιμους εκπαιδευτικούς «ιδιαίτερα αυξημένων ακαδημαϊκών προσόντων» να μεταταγούν σε θέση κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) στα ΑΕΙ.
Η κυρία Μπαζιάνα αποσπασμένη ούσα στο ΕΜΠ, τον Ιούνιο του 2017 έκανε αίτηση να διοριστεί στο μόνιμο διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος. Και με το ΦΕΚ 496/30-5-2017 όντως διορίστηκε μόνιμη. Και 10 μήνες μετά, με νέο ΦΕΚ επισημοποιήθηκε η μετατροπή της θέσης και από μόνιμη διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ, έγινε μέλος του Ε.ΔΙ.Π. στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών του Πολυτεχνείου.
Με τροπολογία του υπουργού Παιδείας, οι αποσπασμένοι στα ΑΕΙ και ΤΕΙ εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, στους οποίους έχει ανατεθεί διδακτικό έργο οποιασδήποτε μορφής, απέκτησαν τη δυνατότητα να ενταχθούν μετά από αίτησή τους, στην κατηγορία εκπαιδευτικού προσωπικού των Τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων «ΕΔΙΤ», κατηγορία που αποτελεί το πρώτο βήμα για την ανέλιξη τους εκ των έσω σε «Καθηγητές».
Απαραίτητη προϋπόθεση,  να έχουν συμπληρώσει προϋπηρεσία δύο ετών στην παροχή διδακτικού έργου στο ίδρυμα που κλήθηκαν να διδάξουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση