GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγελική Ηλιάδη: Έξαλλη με τα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνιση της - ΦΩΤΟ

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε σκληρή κριτική....

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε σκληρή κριτική.

Κάποιοι από τους followers σχολίασαν τη φωτογραφία λέγοντας ότι το πρόσωπο της έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της γνωστής τραγουδίστριας.

“Σώπα τι μας λες; Εσύ πώς είσαι έτσι; Έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη”, “φτηνό το λουκ μου???φτηνή είσαι εσύ όχι το λουκ μου κοπέλια!”, “Αν κάποιος έχει αντίληψη γλυκιά μου την χρησιμοποιεί και αντιλαμβάνεται ότι άλλο τα αρνητικά σχόλια άλλο οι προσβλητικές φράσεις και οι βρισιές...σου είπε κανείς ότι είμαι υποχρεωμένη να τα δέχομαι επειδή εσύ τα βαφτίζεις κριτική??? Χρόνια πολλά εύχομαι και να αλλάξουμε με τον καινούριο χρόνο...υπερβολική μιζέρια και κακιά!”, “Ίσως κορίτσι μου έχεις κάποιο πρόβλημα και χρειάζεσαι οφθαλμίατρο και ίσως...να μην έχει καμία σημασία η γνώμη σου! Για σκέψου το!!!”, ήταν μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε σε followers της η Αγγελική Ηλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση