GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για Διαματάρη: Ο κ. Μητσοτάκης ή τον αποπέμπει ή επιβεβαιώνει πως κάνει τα στραβά μάτια ακόμη και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις «αρίστων»

Επανέρχεται στην υπόθεση του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Όπως αναφέρει σε αυτή, "μπορεί ...

Επανέρχεται στην υπόθεση του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Όπως αναφέρει σε αυτή, "μπορεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να μην διαθέτει ούτε μεταπτυχιακό ούτε και πτυχίο, όπως εντέλει ο ίδιος παραδέχθηκε με το νέο βιογραφικό σημείωμα που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση".

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: "σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός υφυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη προσέλαβε πριν από λίγες μέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλο τον κ. Τ. Φιλιππάκο, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη από το 2012 για κακοδιαχείριση που ζημίωσε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος. Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, ο κ. Φιλιππάκος, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την ΕΑΒ, αποχώρησε για τις ΗΠΑ. Είναι πλέον προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και στην ασταμάτητη παραγωγή fake αριστείας. Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις «αρίστων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση