GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διδώ": Νέο κύμα ισχυρών βροχών και καταιγίδων το απόγευμα - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα - ΦΩΤΟ

Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται σε διάφορα μέρη της χώρας από τις πρωινές ώρες σήμερα λόγω της κακοκαιρίας "Διδώ"...

Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται σε διάφορα μέρη της χώρας από τις πρωινές ώρες σήμερα λόγω της κακοκαιρίας "Διδώ", με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα.

Από το απόγευμα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ένα νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσουν τα νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων του νομού Αττικής και της πόλης της Αθήνας.

Τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα αναμένεται να σταματήσουν τις απογευματινές ώρες. Αντίθετα στην Πιερία, στην Ημαθία, στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας και ενδεχομένως στις Σποράδες θα συνεχιστούν έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση