GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια - Με περιοριστικούς όρους οι τέσσερις

Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, οι 11 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια την Παρασκευή, μετά την π...

Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, οι 11 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια την Παρασκευή, μετά την πορεία για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια, οι 11 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Όπως υποστήριξαν, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής χωρίς να έχουν εκρηκτικές ύλες στην κατοχή τους.
Σημειώνεται πως οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι τρεις, σε βαθμό κακουργήματος: κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Σε τέσσερις εκ των κατηγορουμένων επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα ανά τακτά διαστήματα.
Στα δικαστήρια, όπου οδηγήθηκαν οι κατηγορούμενοι, είχαν συγκεντρωθεί φίλοι και αλληλέγγυοι, μεταξύ των οποίων και Ιταλοί αντιεξουσιαστές, προκειμένου να δηλώσουν τη στήριξή τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση