GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή του Έλληνα πρώην συζύγου της Πάμελα Άντερσον στον Μάκη Βορίδη για τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης

Ο γεννημένος στην Αθήνα frontman των Mötley Crüe και πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, Τόμι Λι, με επιστολή του στον υπουργό Αγροτικής Α...

Ο γεννημένος στην Αθήνα frontman των Mötley Crüe και πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, Τόμι Λι, με επιστολή του στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, απευθύνει έκκληση ζητώντας να σταματήσουν τα βασανιστήρια των γαϊδουριών και των μουλαριών στη Σαντορίνη. Ο μουσικός με την επιστολή του ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να καταργήσει τη χρήση των ζώων ως μεταφορικά μέσα τουριστών και αποσκευών.
"Είναι τιμή μου να έχω γεννηθεί στην Αθήνα και όπου πραγματοποιώ περιοδεία με τους Mötley Crüe, προβάλλω με περηφάνια την ελληνική καταγωγή μου. Αλλά υπάρχει ένα θέμα που υπονομεύει τη φήμη της Ελλάδας που ελπίζω να βοηθήσετε στην επίλυσή του: την αρρωστημένη κακοποίηση των γαϊδουριών και των μουλαριών που υποχρεώνονται να μεταφέρουν τουρίστες στις απότομες πλαγιές της Σαντορίνης" γράφει μεταξύ άλλων ο Τόμι Λι.
Όπως σημειώνει το θέαμα αυτό τον στοιχειώνει ακόμη. "Εξοργίστηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ο νόμος που θεσπίστηκε σχετικά για την προστασία των γαϊδουριών πριν από μερικά χρόνια, δεν εφαρμόζεται. Οι τουρίστες συγκεντρώνονται μπροστά από τα γαϊδούρια που υποχρεώνονται να μεταφέρουν ανθρώπους ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας 500 σκαλιά από το λιμάνι στα Φηρά πολλές φορές μέσα στη μέρα"
Αναλυτικά η επιστολή του Τόμι Λι:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση