GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρέιλερ της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» - Η Ρούλα Κορομηλά καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με καλεσμένη τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά ...

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με καλεσμένη τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, αλλά και για τη σχέση της με τον Στέφανο Σαρτίνι, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό. Για τον έρωτά της που ποτέ δεν έγινε γνωστός και τη δυνατή φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Εξομολογείται άγνωστες προσωπικές στιγμές, ενώ μιλά για την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και τους σημερινούς παρουσιαστές.

"Ενώπιος Ενωπίω" με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου κάθε Δευτέρα στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το τρέιλερ

Η Ρούλα Κορομηλά, η «εθνική μας παρουσιάστρια» όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ταλέντο της. Με την αμεσότητα, τον αυθορμητισμό αλλά και την εργατικότητά της κατάφερε να συμβάλλει όσο λίγοι στο χτίσιμο της ψυχαγωγίας στην ελληνική τηλεόραση, καθιερώνοντας προγράμματα, που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη. Μεταξύ αυτών, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, τα βραδινά φαντασμαγορικά σόου και οι τηλεμαραθώνιοι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μετά την ΕΡΤ, στην οποία παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή “Μια καλημέρα είναι αυτή”, συνεχίζει την καριέρα της στον "ΑΝΤ1", όπου το 1991 ξεκινά τον “Πρωινό Καφέ”, τη μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης. Ένα χρονο μετά, το 1992, παρουσιάζει και το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης , το πολύ πετυχημένο “Ciao ANT1”.

Το 1994 μεταπηδά στο MEGA, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με το βραδινό σόου “Μπράβo”, το οποίο διαρκεί έξι χρόνια. Σόου στα οποία η ίδια, εκτός από την παρουσίαση, δεν δίσταζε να χορεύει και να πιάνει το μικρόφωνο, ξεσηκώνοντας το κοινό. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς καλεσμένους (όπως η Μαντόνα, ο Έρος Ραμαζότι και ο Ρίκι Μάρτιν), αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, συναίσθημα, μουσική, συγκινητικές ιστορίες και ανατρεπτικά δρώμενα.

Παράλληλα, στο MEGA παρουσίασε τις απογευματινές εκπομπές “Bravissimo” και “Ε, ναι λοιπόν”, ενώ τότε ήταν που καθιέρως τους τηλεμαραθωνίους, ένας εκ των οποίων το 1996 είχε διαρκέσει 30 ώρες.

Έπειτα από μικρή αποχή από την τηλεόραση, επέστρεψε το 2001 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής “Έντεκα και κάτι” που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε “Καλώς τους”.

Τη σεζόν 2004-2005 συνεργάστηκε με το STAR παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή “Όλε”, ενώ μετά την αποχώρησή της από το κανάλι αποφασίζει να απέχει για λίγο από την τηλεόραση.

Στη συνέχεια επιστρέφει στον ALPHA, αναλαμβάνοντας τα ηνία του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού και παράλληλα παρουσιάζει την εκπομπή “Τρεις ευχές” που μετέπειτα αλλάζει τίτλο και ονομάζεται “Ζωή σαν όνειρο”. Το 2007 συμμετείχε στο talent show TV Stars: Παρουσιάστε Live, ως καθοδηγήτρια των παικτών του show, ενώ από το 2007 κατείχε τη θέση του συμβούλου προγράμματος στο κανάλι.

Έπειτα από απουσία τριών ετών λόγω σοβαρής περιπέτειας με την υγεία της, το 2010 επιστρέφει ξανά στην μικρή οθόνη με την παρουσίαση του “Greek Idol Live”, ενώ αργότερα την ίδια χρονιά αναλαμβάνει να παρουσιάσει το Big Brother.

To 2013 αποχωρεί από τον ALPHA και επιστρέφει στο MEGA, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου “Just the 2 of Us”.

Επόμενος και σύντομος σταθμός στην καριέρα της το 2016 το –τότε- νεοσύστατο EPSILON , όπου αποφασίζεται να επιστρέψει με το πετυχημένο σόου της “Μπράβo” , όμως λίγους μήνες αργότερα η συνεργασίατης με το κανάλι ολοκληρώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση