GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος υπουργός Άμυνας: Η συμφωνία με τη Λιβύη δεν αποτελεί απειλή για καμία χώρα

«Η συμφωνία με τη Λιβύη δεν αποτελεί απειλή για καμία χώρα, ούτε παρενοχλεί τα δικαιώματα και το δίκαιο των άλλων χωρών», ανέφερε ο υ...

«Η συμφωνία με τη Λιβύη δεν αποτελεί απειλή για καμία χώρα, ούτε παρενοχλεί τα δικαιώματα και το δίκαιο των άλλων χωρών», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ σχολιάζοντας τη συμφωνίας της Τουρκίας με τη Λιβύη για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών.

Σύμφωνα με τον Ακάρ είναι μία συμφωνία που υπογράφηκε με βάση το διεθνές δίκαιο από δύο κυρίαρχες χώρες.

«Το πιο εύκολο πράγμα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο είναι η ακριβοδίκαιη και σύμφωνα με το δίκαιο κατανομή κάθε είδους πηγής ενέργειας και πλούτου. Εφόσον δεν γίνεται κάτι τέτοιο, εμείς δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε καμία διαφορετική απόφαση».

Τέλος, ο Ακάρ επανέλαβε ότι χωρίς την Τουρκία δεν έχει καμία τύχη καμία άλλη απόφαση και όλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν. «Η Κύπρος είναι εθνική μας υπόθεση, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσουμε», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση