GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουκάκι: Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ο άνδρας που έπεσε στο κενό - Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του 46χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο κτιρίου, στο Κουκάκι, το μεσημέρι της ...

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του 46χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο κτιρίου, στο Κουκάκι, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος ήταν υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής. Περίοικοι που είδαν τον άνδρα να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος, ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά, καθώς ο 46χρονος είχε εκπνεύσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή για κάποιο ατύχημα. Οι συνάδελφοι, πάντως, του 46χρονου είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό του.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, αποφασίστηκε να αναβληθεί η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας, στο Πεδίο του Άρεως.

Ο ίδιος ο κ. Πατούλης εξέφρασε την οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο εργαζόμενου.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής. “Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου μας, που έβαλε τέρμα στη ζωή του, σήμερα το μεσημέρι”, επισημαίνεται. “Το Διοικητικό Συμβούλιο θα σταθεί στο πλάι της οικογένειας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση