GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "μάχη" της φάτνης - Ο Χρηστίδης απαντά στον Παππά με... "γιορτές επί ΠΑΣΟΚ"

Κόντρα ξέσπασε στα social media ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ για τις... φάτνες. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππ...

Κόντρα ξέσπασε στα social media ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ για τις... φάτνες.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς ανήρτησε ευχετήρια κάρτα του κόμματός του με αιχμές για τη ΝΔ με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη να του απαντά.

Ο κ. Παππάς ανέβασε στο twitter δύο εικόνες με δύο φάτνες. Στην αριστερή φάτνη γράφει «Γιορτές με ΣΥΡΙΖΑ» με κόκκινο φόντο και οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα σε αυτήν. Στη δεξιά φάτνη, γράφει «Γιορτές με ΝΔ» σε μπλε φόντο, και δείχνει μόνο τρεις ανθρώπους να είναι μέσα στη φάτνη, και ο φωτισμός μοιάζει με εκείνον στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη στο σχόλιό του αναφέρει πως: «για μας δεν περισσεύει κανείς».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής,Παύλος Χρηστίδης, απάντησε με δικό του tweet στην ανάρτηση του Νίκου Παππά, δημοσιεύοντας μια χριστουγεννιάτικη κάρτα που αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, ήταν μία σε πράσινο φόντο, όπου υπήρχε μία φάτνη, στην οποία υπάρχει υπάρχει πολύς κόσμος, ενώ έξω από τη φάτνη υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει δώρα με το έλκηθρό του.

Δείτε τις αναρτήσεις των δύο βουλευτών:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση