GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο βράδυ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέτσοβο - ΦΩΤΟ

Στο Ανήλιο Μετσόβου έφτασε αργά το βράδυ των Χριστουγέννων για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά της Ηπείρου ο Πρωθυπουργός με την οικογένει...

Στο Ανήλιο Μετσόβου έφτασε αργά το βράδυ των Χριστουγέννων για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά της Ηπείρου ο Πρωθυπουργός με την οικογένειά του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει στην περιοχή μέχρι τις 29 του μήνα και όπως έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν επιστρέφοντας στα καθήκοντά του θα έχει αποφασίσει και το πρόσωπο για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, o Πρωθυπουργός έφτασε ευδιάθετος και παρά το βαρύ πρόγραμμα της μέρας αντάλλαξε ευχές με όλους τους παριστάμενους και έδωσε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ορεινά της Ηπείρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολαύσει τα βουνά της Ηπείρου, λάτρης των οποίων έχει δηλώσει πολλές φορές, κάνοντας πεζοπορία και άλλα χειμερινά σπορ ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μικρές εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.
Παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική, δεν θα λείψουν και ορισμένες συναντήσεις που θα έχει τις ημέρες αυτές.
Σίγουρα όμως θα έχει τον χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει το πρόσωπο που θα προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση